| Alexandar Cosmetics
ONLINE SHOP
BiH
×
 x 

Korpa prazna
Traži

Alexandar Cosmetics BiH se trudi da objavi i ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. Ipak, Alexandar Cosmetics BiH ne može da garantuje preciznost ili sveobuhvatnost podataka koji postoje na sajtu. Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera. U pružanju informacija o proizvodima, Alexandar Cosmetics BiH se dijelom oslanja na opis proizvoda koje su napravili proizvođači i treće strane. 
Alexandar Cosmetics BiH je uložio sve napore da prikaže boje proizvoda na web sajtu što je tačnije moguće. Međutim, stvarne boje koje se vide zavise od niza faktora, uključujući ekran, koji se koristi i njegove kalibracije, odnosno postavke monitora. Alexandar Cosmetics BiH ne garantuje da je prikaz boja na korisnikovom uređaju tačan. Ukoliko ste iz bilo kojih razloga nezadovoljni korišćenjem web sajta, molimo da nas kontaktirate na: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili telefon:+387 66 326 866

PRISTUP SAJTU

Alexandar Cosmetics BiH se trudi da omogući neprekidan pristup web sajtu, bez obaveza. Navodi se da u svrhe održavanja, sinhronizovanja podataka, postavljanja i svih drugih radnji tehničkog tipa, pristup web sajtu može biti onemogućen. Alexandar Cosmetics BiH nije odgovoran za nemogućnost pristupanja sajtu, niti za posljedice po korisnika koje iz toga mogu proizići. 

LINKOVI KOJI SU POSTAVLJENI NA SAJT

Linkovi koji se nalaze na našem web sajtu mogu odvesti korisnika na sajtove različitih saradnika, odnosno samostalnih proizvođača isključivo da bi se olakšao rad. Ako budete koristili ove linkove, napustićete naš web sajt. Alexandar Cosmetics BiH ne kontroliše web sajtove samostalnih proizvođača i firmi i nije odgovoran za bilo koji od ovih linkova, niti njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem.

UPOTREBA SAVJETA KOJI SE NALAZE NA SAJTU

Svaki korisnik mora imati dozvolu za korišćenje sadržaja sa web sajta, koja nije ekskluzivna i koja je za privatnu upotrebu. U tom smislu, korisniku je zabranjeno da kopira ili reprodukuje sajt u cjelini ili djelimično, putem bilo kog sredstva i u bilo kom formatu, sada i u budućnosti, da prevodi aplikaciju na drugi jezik ili narječje, prilagođava aplikaciju ili da raspolaže sajtom na bilo koji drugi način osim upotrebe koja mu je dozvoljena ovim instrukcijama.

 

Brza isporuka

ZA BOSNU I HERCEGOVINU

za narudžbe do 200 KM - troškovi dostave 11 KM
za narudžbe preko 200 KM i do 10 kg -BESPLATNA ISPORUKA!
za pošiljke preko 10 kg - IZUZETNO POVOLJNO!

Sigurna kupovina

ISKUSTVO I TRADICIJA - Hiljade zadovoljnih kupaca tokom 25 godina poslovanja

Za svoj novac dobijate isključivo artikle koje ste naručili, originalno zapakovane i neoštećene!
GARANCIJA za sve kupljene aparate - 1 godina!

Treba Vam pomoć?

Pozovite: +387 (0) 65 534 805

Za narudžbe ili dodatne informacije pozovite telefonom ili viberom

ili nam pišite na online@alexandar-cosmetics.ba


TOP