AlexandarCosmetics
×
 x 

Korpa prazna

Poštovani korisnici, 

Molimo Vas da prije korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sljedeće uslove. Svaka posjeta našem web sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da ste saglasni sa njima u potpunosti. Ukoliko se ne slažete sa navedenim uslovima, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt. 
Web sajt je vlasništvo Alexandar Cosmetics BiH koji zadržava pravo da u bilo koje vrijeme ažurira, mijenja, briše ili na bilo koji drugi način dopunjava i modifikuje Uslove korišćenja, po pitanju usklađivanja sa novim regulatornim ili zakonodavnim mjerama.

Alexandar Cosmetics BiH Vam želi dobrodošlicu na web sajt !

Alexandar Cosmetics BiH Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog web sajta u skladu sa navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge i obavezujući su za svakog korisnika. Pristupanjem bilo kom dijelu web sajta, smatra se da korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog web sajta, isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost i da su upoznati sa dole navedenim Uslovima korišćenja:

OSNOVNA NAČELA 

Ukoliko odlučite da pristupite ovom web sajtu izvan Bosne i Hercegovine, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona. Svi uslovi su regulisani i tumače se u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine i neće se primjenjivati načela o rješavanju neusaglašenosti zakona. U slučaju bilo kakvog spora u vezi sa web sajtom alexandar-cosmetics.ba i svim sadržajima i materijalima na njemu, nadležan je Osnovni sud u Bijeljini i svi međunarodni sudovi, koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.

 

Brza isporuka

ZA BOSNU I HERCEGOVINU

za narudžbe do 200 KM - troškovi dostave 11 KM
za narudžbe preko 200 KM i do 10 kg -BESPLATNA ISPORUKA!
za pošiljke preko 10 kg - IZUZETNO POVOLJNO!

Sigurna kupovina

ISKUSTVO I TRADICIJA - Hiljade zadovoljnih kupaca tokom 25 godina poslovanja

Za svoj novac dobijate isključivo artikle koje ste naručili, originalno zapakovane i neoštećene!
GARANCIJA za sve kupljene aparate - 1 godina!

Treba Vam pomoć?

Pozovite: +387 (0) 65 534 805

Za narudžbe ili dodatne informacije pozovite telefonom ili viberom

ili nam pišite na online@alexandar-cosmetics.ba