AlexandarCosmetics
×
 x 

Korpa prazna
35568
35568-2

Trajni lak za nokte UV/LED GALAXY Hybrid 7ml Dusky Rose S741

Šifra artikla: 35568
MOGUĆA DOSTAVA: Dostava brzom poštom na Vašu adresu za 11,00 KM
Osnovna cijena15,50 KM
Prodajna cijena s popustom
Cijena:15,50 KM
Ukupni popust:
Opis

Galaxy LED/UV trajni lak je inovativna formula soak off gela. Visoka pigmentacija stabilne formule, omogućava postojanost i sjaj na noktima bez pucanja, krzanja i odvajanja.

Galaxy nudi revolucionarne trajne lakove čiju paletu boja čine klasične i moderne nijanse.

Zbog svojih specifičnih karakteristika, kao što su samonivelišuća formula i srednja viskoznost, pogodni su za upotrebu na prirodnim noktima, noktima izrađenim u gel i akril tehnici, kao i za svaki tip nail art-a.

 • Vreme sušenja u LED/UV lampi: 30 sekundi.
 • Vreme sušenja u UV lampi: 2 minute.

Kako bi se izbeglo „gužvanje" kod pojedinih nijansi trajnih lakova (crna, bela, tamnozelena, tamnoljubičasta), potrebno je naneti boju u dva ravnomerna, tanka sloja i sušiti puno vreme sušenja. Posebno obratiti pažnju ukoliko se koristi UV lampa jačine 36 W.

Naziv i šifra boje: Dusky Rose S741.
Nijansa: roze, hladna zagasita.
Podton: violet.
Transparentnost: pokrivna.

 

 

Napomena: U zavisnosti od vrste uređaja koji koristite (mobilni telefon, tablet, laptop, kompjuter) i kalibracije monitora, prikaz boje na vašem ekranu (displeju) može se minimalno razlikovati od nijanse u prirodi.

 • Na bazu osušenu u lampi naneti tanak sloj boje, izbegavajući deo oko zanoktice;
 • Zatvoriti slobodnu ivicu i bočne ivice nokta;
 • Osušiti u lampi (30 sekundi u LED/UV lampi, ili 2 minuta u UV lampi);
 • Ponoviti postupak nanošenja i sušenja boje;
 • Nokat zatvoriti završnim sjajem;
 • Fiksirati Cleanser-om.
 
 • Da li se trajni lak može nanositi direkno na nokat?

Ne. Galaxy trajni lakovi se nikada ne nanose direktno na nokatnu ploču. Da bi boja bila postojana, potrebno je na nokat najpre naneti i osušiti bazu za trajni lak. Kod veoma tankih i fleksibilnih noktiju, preporuka je da se koristi Galaxy Rubber baza za nokte.

 • Da li je potrebno fiksirati gel lak na noktu? 

Galaxy trajni lakovi se ne fiksiraju. Nakon nanošenja poslednjeg sloja laka, potrebno je naneti Top Coat za trajni lak. Ukoliko se koristi No Cleanse Top Coat, završni sloj nije potrebno fiksirati, u suprotnom je fiksiranje obavezno i preporuka je da se u tom slučaju koristi Galaxy Cleanser.

 • Zašto se trajni lak „gužva” na noktu?

Do ove pojave može doći kod pojedinih boja, koje su veoma pigmentovane, npr. bela, crna, tamnozelena i tamnoljubičasta, usled nekoliko faktora.
1. Baza za nokte i trajni lak nisu kompatibilni
Trajni lakovi, kao i svi gel proizvodi za nokte, najbolje rezultate daju ukoliko se koriste sa bazama za nokte istog proizvođača (brenda). Uz Galaxy Hybrid trajne lakove preporučuje se upotreba Galaxy Base Coat-a ili Galaxy Rubber baze.
2. Prekratko vreme sušenja u lampi
Galaxy trajni lakovi se mogu sušiti u UV ili LED/UV lampama za nokte, minimalne jačine 36 W. Optimalno vreme sušenja u LED/UV lampi je 30 sekundi, a u UV lampi 2 minute. Ukoliko je vreme sušenja kraće od preporučenog, može se desiti da boja ne bude potpuno osušena, što može dovesti do krzanja, odizanja i gužvanja laka, a ponekad i do oštećenja prirodnog nokta.
3. Boja je naneta u debelom sloju
Predebelo nanet sloj može rezultirati „gužvanjem” boje za vreme i/ili nakon sušenja trajnog laka. Da bi boje dobile pun intenzitet na noktu, potrebno ih je naneti u dva tanka i ravnomerna sloja. Svaki sloj laka je neophodno sušiti u odgovarajućoj lampi puno vreme sušenja.

 • Zašto se pojedine boje lakova na sajtu razlikuju od onih u prirodi? 

Nastojimo da na sajtu što verodostojnije prikažemo boje trajnih lakova. Zbog različitih uređaja i kalibracije monitora, boja koju vidite na svom uređaju može se minimalno razlikovati od nijanse u prirodi. Iz sličnih razloga, usled primene različitih tehnika štampe, može se desiti da se boja na štampanoj etiketi na proizvodu minimalno razlikuje od realne boje laka.

 • Kako se skida trajni lak?

Za uklanjanje trajnog laka potrebno je koristiti odgovarajući pribor i sredstvo za skidanje trajnog laka na sledeći način.
1. Turpijom za nokte, granulacije 180, blago ukloniti (izmatirati) gornji sloj top coat-a.
2. Tupfer nakvašen sredstvom za uklanjanje trajnog laka (remover-om), staviti na nokat i umotati u aluminijumsku foliju ili pričvrstiti plastičnom štipaljkom za uklanjanje trajnog laka.
3. Nakon 10-15 minuta, odmotati foliju/skinuti štipaljku i instrumentom za skidanje trajnog laka lagano uklanjati ostatke boje sa nokatne ploče.
4. Uraditi završnu obradu prirodnog nokta bafer turpijom.

 

Brza isporuka

ZA BOSNU I HERCEGOVINU

za narudžbe do 200 KM - troškovi dostave 11 KM
za narudžbe preko 200 KM i do 10 kg -BESPLATNA ISPORUKA!
za pošiljke preko 10 kg - IZUZETNO POVOLJNO!

Sigurna kupovina

ISKUSTVO I TRADICIJA - Hiljade zadovoljnih kupaca tokom 25 godina poslovanja

Za svoj novac dobijate isključivo artikle koje ste naručili, originalno zapakovane i neoštećene!
GARANCIJA za sve kupljene aparate - 1 godina!

Treba Vam pomoć?

Pozovite: +387 (0) 65 534 805

Za narudžbe ili dodatne informacije pozovite telefonom ili viberom

ili nam pišite na online@alexandar-cosmetics.ba