Završni sjaj za gel UV IBD Intense Seal 14ml

30,00 KM
Osnovna cijena: 30,00 KM
Prodajna cijena: 30,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 04798
Code 0 4 7 9 8 IBD Intense Seal - Završni visoki sjaj 14 ml Intense Seal je trajan visoki sjaj za nokte, koji eliminiše potrebu za čišćenjem i poliranjem. Optički posvetljivači naglašavaju pink i bele nijanse, kao i bilo koji color gel. Intense Seal ne žuti i može se koristiti na noktima izrađenim u gel ili akril tehnici. Nova, poboljšana formula i veća gustina omogućiće savršeno glatku površinu i visoki sjaj nokta. UPOTREBA: Nakon što se nokti obrade turpijom granulacije 180/180, manikir četkicom očistiti površinu nokta. Prebrisati nokat Cleanser Plus-om i naneti Intense Seal poput laka. Sušiti 3 minuta u UV lampi. VREME SUŠENJA U UV LAMPI: 3 minuta
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 0 4 7 9 8

IBD Intense Seal - Završni visoki sjaj 14 ml

Intense Seal je trajan visoki sjaj za nokte, koji eliminiše potrebu za čišćenjem i poliranjem. Optički posvetljivači naglašavaju pink i bele nijanse, kao i bilo koji color gel. Intense Seal ne žuti i može se koristiti na noktima izrađenim u gel ili akril tehnici. Nova, poboljšana formula i veća gustina omogućiće savršeno glatku površinu i visoki sjaj nokta.

UPOTREBA: Nakon što se nokti obrade turpijom granulacije 180/180, manikir četkicom očistiti površinu nokta. Prebrisati nokat Cleanser Plus-om i naneti  Intense Seal poput laka. Sušiti 3 minuta u UV lampi. 

VREME SUŠENJA U UV LAMPI: 3 minuta