Maskara za oči NYX Professional Makeup Worth The Hype WTHM 7ml Purple WTHM04

23,00 KM
Osnovna cijena: 23,00 KM
Prodajna cijena: 23,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 29356
Maskara za oči NYX Professional Makeup Worth The Hype WTHM 7ml Purple WTHM04 Šifra: 29356 Maskara za dramatičan, tamniji i gušći izgled trepavica sa efektom koji traje ceo dan. Rezultat korišćenja ove specijalne formule sa uljem jojobe je 8x veći volumen i dodatna dužina. Formula je ugodna za nošenje i lako se nadograđuje, po potrebi. Četkica se sužava pri vrhu, što omogućava detaljnu aplikaciju i na najkraćim trepavicama u uglu oka. Zbog praktičnog aplikatora maskaru mogu koristiti početnici i profesionalci. Maskara je dostupna u intenzivno plavoj, ljubičastoj, braon i crnoj boji.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Maskara za oči NYX Professional Makeup Worth The Hype WTHM 7ml

Purple WTHM04
  • Šifra: 29356

 

Maskara za dramatičan, tamniji i gušći izgled trepavica sa efektom koji traje ceo dan. Rezultat korišćenja ove specijalne formule sa uljem jojobe je 8x veći volumen i dodatna dužina.

Formula je ugodna za nošenje i lako se nadograđuje, po potrebi. Četkica se sužava pri vrhu, što omogućava detaljnu aplikaciju i na najkraćim trepavicama u uglu oka. Zbog praktičnog aplikatora maskaru mogu koristiti početnici i profesionalci.

Maskara je dostupna u intenzivno plavoj, ljubičastoj, braon i crnoj boji.