Pigment pomada za oči i obrve REVOLUTION PRO 2.5g Nude Base

12,20 KM
Osnovna cijena: 12,20 KM
Prodajna cijena: 12,20 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 29941
Pigment pomada za oči i obrve REVOLUTION PRO 2.5g Nude Base Šifra: 29941 remasti pigmentisani ajlajner za precizno nanošenje i postizanje ujednačene nijanse. Aplikacija se vrši četkicom za ajlajner, koja najčešće ima zakošeni vrh i omogućava precizno iscrtavanje. Pomada je visoke pigmentacije, brzo se suši, ne razmazuje i intenzitet je isti tokom cijelog dana. Nakon sušenja, boja je kompaktna i ostavlja mat efekat. Višenamjenska pigment pomada se može koristiti i za nanošenje boje na lice, kapke i obrve ili kao baza za sijenku. Lako se razmazuje prstom ili pomoću četkice. Zbog svoje kremaste formule, boje se mogu miješati za postizanje željene nijanse. Pogodne su za različite kreativne izglede i ekscentričan makeup. Upotreba: Može se nanositi kao ajlajner četkicom za ajlajner ili kao boja za lice i oči (četkicom za sijenku za oči) Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta Može se koristiti i kao baza za sijenku za oči ili kao pomada za obrve Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mijestu, da ne bi došlo do sušenja. Sastav: Cyclopentasiloxane, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, Isohexadecane, Silica, TALC, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Polybutene, CERA CARNAUBA/COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, Propylparaben, BHT, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, 77492). Nude Base – bež
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Pigment pomada za oči i obrve REVOLUTION PRO 2.5g

Nude Base
 • Šifra: 29941
 • remasti pigmentisani ajlajner za precizno nanošenje i postizanje ujednačene nijanse. Aplikacija se vrši četkicom za ajlajner, koja najčešće ima zakošeni vrh i omogućava precizno iscrtavanje.
  Pomada je visoke pigmentacije, brzo se suši, ne razmazuje i intenzitet je isti tokom cijelog dana. Nakon sušenja, boja je kompaktna i ostavlja mat efekat.

  Višenamjenska pigment pomada se može koristiti i za nanošenje boje na lice, kapke i obrve ili kao baza za sijenku. Lako se razmazuje prstom ili pomoću četkice.
  Zbog svoje kremaste formule, boje se mogu miješati za postizanje željene nijanse. Pogodne su za različite kreativne izglede i ekscentričan makeup.

 • Upotreba:
  • Može se nanositi kao ajlajner četkicom za ajlajner ili kao boja za lice i oči (četkicom za sijenku za oči)
  • Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta
  • Može se koristiti i kao baza za sijenku za oči ili kao pomada za obrve
  • Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mijestu, da ne bi došlo do sušenja.

  Sastav: Cyclopentasiloxane, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, Isohexadecane, Silica, TALC, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Polybutene, CERA CARNAUBA/COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, Propylparaben, BHT, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, 77492).

 •  

  Nude Base – bež