CFBG01 NYX Professional Makeup Gel za obrve Clear Control Freak

14,00 KM
Osnovna cijena: 14,00 KM
Prodajna cijena: 14,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 20211
Pr. Šifra: CFBG01AC Code 2 0 2 1 1 NYX Professional Makeup Control Freak gel za obrve Gel nelepljive formule, za precizno definisanje obrva. Ima laganu teksturu koja fiksira obrve i pruža profesionalan izgled kompletnom makeup-u. Može se naneti preko olovke ili senke za obrve. Može se koristiti i kao providna maskara, pre nanošenja maskare u željenoj nijansi. Na ovaj način ona razdvaja i uvija prirodne trepavice. Upotreba: naneti direktno na obrve aplikatorom. Može se nositi sa ili bez olovke i senke za definisanje obrva. Ukoliko se ovi proizvodi koriste, potrebno je naneti ih neposredno pre nanošenja gela za obrve.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Pr. Šifra: CFBG01AC

Code 2 0 2 1 1

NYX Professional Makeup Control Freak gel za obrve 

Gel nelepljive formule, za precizno definisanje obrva. Ima laganu teksturu koja fiksira obrve i pruža profesionalan izgled kompletnom makeup-u. Može se naneti preko olovke ili senke za obrve. Može se koristiti i kao providna maskara, pre nanošenja maskare u željenoj nijansi. Na ovaj način ona razdvaja i uvija prirodne trepavice.

Upotreba: naneti direktno na obrve aplikatorom. Može se nositi sa ili bez olovke i senke za definisanje obrva. Ukoliko se ovi proizvodi koriste, potrebno je naneti ih neposredno pre nanošenja gela za obrve.