Air Power četka za srednje jaku kosu 50mm

18,00 KM
Osnovna cijena: 18,00 KM
Prodajna cijena: 18,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 01819
Maestri Četka za kosu od najlonskih vlakana
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Artikal: 14475
Code 0 1 8 1 9


Maestri Četka za kosu od najlonskih vlakana


Potpuno nov sistem za feniranje, sušenje, ispravljanje i talasanje kose. Topao vazduh iz fena cirkuliše po celoj površini četke, tako da višestruko brže suši kosu, znatno smanjuje dužinu feniranja kao i ispravljanja kose i štedi energiju.
Topao vazduh iz fena cirkuliše kroz prostor koji se nalazi između aluminijumske tube i tela četke stvarajući vrtlog toplote koji kao rezultat zagreva aluminijumsku tubu do temperature od 180* C. Besprekidan tok vazduha održava temperaturu konstantnom.
Pravilno korišćenje AIR POWER je držanje fena iznad spoljne strane četke obezbeđujući tako stalnu zaštitu kose od visokih temperatura.
Ne usmeravati fen direktno na četku da bi se izbeglo naelektrisanje i oslabljenje kose, ili čak oštećenje i prženje kose.

Četka za kosu od najlonskih vlakana za srednju gustinu kose koja nije preterano osetljiva. Lako i brzo se može postići savršena frizura i mekoća kose. Najlonske dlake ne oštećuju kosu niti je elektrišu. Zavisno od kose podesiti fen na nisku ili srednju jačinu. Drvena drška sa dodatkom sa razdvajanje pramenova.
Okrugla, prečnik - 50 mm
Dužina dlake - 8 mm
Dužina četke - 255 mm
Težina četke - 93 g