Češalj za kosu karbonski GHD

19,00 KM
Osnovna cijena: 19,00 KM
Prodajna cijena: 19,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 18004
Code 1 8 0 0 4 GHD karbonski češalj sa drškom za izvlačenje pramenova Karakteristike: - dužina češlja: 217mm - eliminiše elektricitet zahvaljujući usko raspoređenim zupcima - otporan na toplotu čime se omogućava korišćenje tokom feniranja - ručna završna obrada - profesionalni kvalitet i dizajn Češalj za kosu koji je zahvaljujući svom dizajnu pogodan za tapiranje i odvajanje pramenova pri oblikovanju fenom. Eliminiše elektricitet i ima usko raspoređene zupce koji omogućavaju detaljno stilizovanje. UPOTREBA: za tapiranje koje ne oštećuje kosu uzeti mali pramen kose i postaviti češalj nekoliko centimetara od korena, pomerajući ga kratkim pokretima na dole u pravcu suprotnom od pravca rasta.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code18004

GHD karbonski češalj sa drškom za izvlačenje pramenova

Karakteristike:

- dužina češlja:217mm

- eliminiše elektricitet zahvaljujući usko raspoređenim zupcima
- otporan na toplotu čime se omogućava korišćenje tokom feniranja
- ručna završna obrada
- profesionalni kvalitet i dizajn

Češalj za kosu koji je zahvaljujući svom dizajnu pogodan za tapiranje i odvajanje pramenova pri oblikovanju fenom. Eliminiše elektricitet i ima usko raspoređene zupce koji omogućavaju detaljno stilizovanje.

UPOTREBA: za tapiranje koje ne oštećuje kosu uzeti mali pramen kose i postaviti češalj nekoliko centimetara od korena, pomerajući ga kratkim pokretima na dole u pravcu suprotnom od pravca rasta.